Seminte pentru tine

Seminte pentru tine

Astazi am strans semintele de garofite sa ti le trimit, maine nu stiu ce adun, dar clar si pentru tine pun...
Pana sa se treaca florile astea parfumate, le-am tot impartit cu o molie colibri, ce ne-a vizitat lanul aproape zilnic. Pff, ce draga imi era cand o vedeam cum zboara ea asa pe nerespirate, ca a trebuit sa o filmez cu incetinitorul. De pasarea colibri ai auzit cu siguranta, dar nu stiu de tu stii ca este o vietate si mai mica - mica tare,cu o trompa pe cat e ea de mare, ce se numeste molia colibri, sau molia sfinx (Macroglossum stellatarum). E zgomotoasa si pe cat de harnica pe atat de rapida. Prietenia noastra dureaza deja de cativa ani, fara sa ne anunte facebookul de aste lucruri, ea isi aminteste ca prin gradina Brankundita lucruri bune-s de gasit, asa ca vine fara tagada si zaboveste dupa pofta si polen.

M-am luat cu molia, da' sa stii ca nu te-am dus cu vorba. Am strans seminte si le impart cu tine, o data acum cand postez articolul si odata de Brankundi Fest. Neamul nostru s-a nascut calup in luna a 10-a. Asa ca tot ce-i important pentru noi se sarbatoreste in octombrie.

Brankundi Fest tine de pe 18 pana pe 30 (a' lui brumarel). De obicei aniversarile sunt sarbatorite ... si cu flori, dar noi, Brankunditii, de zilele noastre preferam sa oferim flori, mai exact seminte. Anul acesta pe lista 'de trimis', am trecut deja: garofite de gradina, (in limita disponibila); trimite-ne  doar un comentariu cum ca poftesti sa primesti semintele prin posta romana (cu plata transportului la tine, nu uita ca suntem intr-o localitate indepartata) si poate ca anul viitor ai sa faci cunostinta si tu cu aceasta inaripata minunat de ciudata.

...doar de bine, sa traim!
prin GRADINA:

Ochiu' pe pasare
Tric - caine Brankundit
Gusti - cocosul ce nu merge gatit
Eu, permacultura... baba si agricultura
Codros prin gradina
...despre musafirul nepoftit, dar dorit
Apa de trandafir
Recunoasteti personajul?!
Leacuri din galbenele
Adauga comentariu


 Am citit si sunt deacord cu termenii si conditiile.
Posteaza