SUNTEM MAI MULT DECAT GENE

SUNTEM MAI MULT DECAT GENE

Pana nu demult, se considera ca suntem limitati de caracteristicile genetice, dar stiinta a dovedit ca genele reprezinta doar un tipar controlat de propriile noastre perceptii.


Astazi tot mai multi dintre noi constientizam ca orientarea pozitiva a gandului si intentia pot influenta materia. Sunt teorii ce susutin - prin experimente de laborator - ca odata testate efectele sentimentelor asupra ADN-ului, s-a observat ca emotiile puternice pot modifica structura moleculei acestuia; starile de iubire, recunostinta, pot determina molecula de ADN sa se dilate, sa se mareasca, lanturile sa se deschida, pe cand emotiile negative precum cele de frustrare, furie, stres - determina o evidenta contractie.
Asadar starea de iubire, de relaxare, de multumire, de bucurie, resimtita constat, ne dezvolta adevaratul potential launtric. Puterea gandului si a cuvantului reprezinta forte ce ne pot ajuta sau dauna in aceeasi masura.

Studiile cercetatorul japonez dr. Masaru Emoto, au facut inconjurul lumii; celebrele sale experimente asupra moleculei apei si “experimentul orezului”demonstreaza efectele gandirii negative si pozitive deopotriva.
Draga TU, exerseaza stari pozitive, adu-ti in atentie amintiri placute si ancoreaza-te in-tr-o perpetua stare de bine - alege sa fie aceasta starea constanta prezenta in sistemul tau.


Suntem mai mult decat gene, suntem suma tuturor experientelor si perceptiilor acumulate pana in prezent; suntem suma tuturor credintelor - suntem ceea ce simtim si credem - in aceeasi masura - ca suntem. 
Sa ne amintim binele si sa fim liberi!

 

 

 


prin VIATA:

meditatia PAMANTULUI
Exercitii de gandire pozitiva
Nu esti multumit? ...SCHIMBA TIPARUL!
Respiratia - cheia vietii
Mesaj pentru iubitorii de verde
Despre bicicleta electrica
Oraseni mutati la tara
Multumesc!
Prin viata fara ceas
Adauga comentariu


 Am citit si sunt deacord cu termenii si conditiile.
Posteaza